Το... ξενέρωμα του Λόπες και το... πούλμαν που πήρε κίτρινη γιατί πάρκαρε στο στενό!

Γιώργος Τσακίρης
Το... ξενέρωμα του Λόπες και το... πούλμαν που πήρε κίτρινη γιατί πάρκαρε στο στενό!

bet365

Θέμα συζήτησης, εκνευρισμού και τελικά χαβαλέ η διαιτησία του Σιδηρόπουλου στα Σπάτα και οι κάρτες που έδινε στους παίκτες της Α.Ε.Κ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κεντρικό ζήτημα συζήτησης στην προπόνηση των κιτρινόμαυρων στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ήταν φυσικά το ματς με τον Ατρόμητο. Όχι το γεγονός της νίκης ή της απόδοσης των παικτών της ΑΕΚ. Αυτό είναι θέμα στο οποίο εστίασε αποκλειστικά ο Μάσιμο Καρέρα στη σύντομη αναφορά και ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του.

Στα αποδυτήρια οι κιτρινόμαυροι είχαν ως κεντρικό θέμα συζήτησης τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου και τις κάρτες ρεκόρ που έβγαλε στην ΑΕΚ. Ο αριθμός συνολικά εννέα κάτι απίθανο για μια ομάδα που είχε την κατοχή (62% αντί 38%) και που δεν βλέπουμε συχνά στο ποδόσφαιρο!

Ο Λόπες βέβαια ήταν απογοητευμένος και στα όρια του εκνευρισμένου. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όχι μόνο δεν του δόθηκε πέναλτι σε ξεκάθαρη φάση για τον ίδιο (και όχι μόνο) αλλά είδε και κίτρινη κάρτα! Πραγματικά μυθικά πράγματα...

«Δηλαδή εγώ τώρα θα χάσω ένα ματς για κίτρινη σε αυτή τη φάση; Αλήθεια τώρα;» ρωτούσε ο Πορτογάλος με σκωπτικό ύφος για την κίτρινη που αντίκρισε από τον Σιδηρόπουλο για να χάσει ένα εκ των ματς με Παναθηναϊκό ή Άρη και εξηγούσε στους συμπαίκτες του για τη φάση του πέναλτι ότι τον βρήκε ξεκάθαρα ο αντίπαλος. Έδειχνε μάλιστα σε όλους το σημείο στη γάμπα που τον βρήκε.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν πλάκα με όσους (ελάχιστους η αλήθεια είναι) έπαιξαν και δεν είδαν κάρτα από τον Σιδηρόπουλο. Ενώ όλοι αποθέωσαν μια ανάρτηση στα social media που έλεγε: "Κίτρινη και στο πούλμαν της ΑΕΚ επειδή έχει παρκάρει σε στενάκι στο Περιστέρι"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα