Η επόμενη μέρα με FIFA και UEFA, χωρίς Αυγενάκη!

Gazzetta team
Η επόμενη μέρα με FIFA και UEFA, χωρίς Αυγενάκη!

bet365

Την ερχόμενη εβδομάδα το πρώτο ραντεβού στη Γενεύη. Ο έλεγχος του ελληνικού ποδοσφαίρου περνά με “μνημόνιο” στα χέρια των διεθνών ομοσπονδιών. Στην αποστολή της Κυβέρνησης δεν θα είναι ο Αυγενάκης!

Πριν ο Πρωθυπουργός ανέβει στο βήμα της Βουλής προκειμένου να μιλήσει για το “καυτό” ζήτημα του ποδοσφαίρου, είχε κάνει ήδη τις πρώτες επαφές μέσω συνεργατών του με την FIFA και την UEFA. “Το μνημόνιο” συνεργασίας μαζί τους είναι η μοναδική επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και η μόνη λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με βάση τις εκτιμήσεις του. Δεν θα διστάσει να τους δώσει τα “κλειδιά” του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να μην μπορεί κανείς να ψέξει την Κυβέρνηση ότι παίζει το παιχνίδι του ενός ή του άλλου επιχειρηματία. Η ανταπόκριση από τις διεθνείς ομοσπονδίες ήταν θετική και το πρώτο ραντεβού ήδη κλείστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του πολιτικού συντάκτη του Reader, Γιώργου Ευγενίδη, η ελληνική αντιπροσωπεία θα ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα στην έδρα της UEFA για μία πρώτη συνάντηση με την παρουσία και των ανθρώπων της FIFA. Σε αυτό το πρώτο ραντεβού θα μπουν οι βάσεις για το μνημόνιο συνεργασίας. Αυτό είναι και το πρώτο βήμα. Ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας σε αυτή την πρώτη αποστολή δεν θα είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Για την ακρίβεια δεν θα ταξιδέψει καν, πράγμα που σημαίνει ότι μετράει μέρες στη θέση του, ή το λιγότερο ότι είναι σε δυσμένεια.

Οταν το μνημόνιο θα συνταχθεί ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ιφαντίνο αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για συνάντηση με τον Ελληνα Πρωθυπουργό και εκεί θα πέσουν και οι υπογραφές. Η πρόθεση της Κυβέρνησης είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο να περάσει εξ' ολοκλήρου στα χέρια της FIFA και της UEFA για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια και σκοπεύει να τους αφήσει να πάρουν επάνω τους όλες τις αποφάσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να σταματήσει την όποια παραφιλολογία για το αν είναι με τον έναν ή τον άλλο επιχειρηματία και να απεμπλακεί εντελώς η Κυβέρνηση από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο που θα διοικείται από τους ανθρώπους που θα ορίσουν η FIFA και η UEFA. Σε περίπτωση που είτε οι ομάδες, είτε η ΕΠΟ, είτε οποιοδήποτε άλλος φορέας, σταθεί εμπόδιο σε αυτό το σχέδιο, τότε ο Πρωθυπουργός σκοπεύει να κάνει πράξη την απειλή του για GREXIT του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα