Ξάνθη: «Επιστρέψαμε προκαταβολή 5.000.000 στους Τούρκους...»

Gazzetta team
Ξάνθη: «Επιστρέψαμε προκαταβολή 5.000.000 στους Τούρκους...»

bet365

Η ομάδα της Θράκης απάντησε με... καυστικό τρόπο στους σημερινούς ισχυρισμούς της Ειρήνης Μαρούπα και τόνισε πως δεν πουλήθηκε σε επενδυτή από την γειτονική χώρα και ούτε στον Ιβάν Σαββίδη
Με «καυστικό» τρόπο σχολίασε η Ξάνθη τα όσα είπε σήμερα η Ειρήνη Μαρούπα, ότι ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε την Ξάνθη ώστε να μην πουληθεί σε Τούρκους.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Απόλυτο δίκαιο σε όλους!!
Όντως ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ είχε “σχεδόν” πουληθεί σε Τούρκους, μάλιστα είχε πάρει και προκαταβολή 5.000.000 €.
Στη συμφωνία ήταν σαφές και ξεκάθαρο ότι από την περιοχή του Ιάσμου έως τα Πηγάδια θα υπήρχαν τουρκικά τανκς, αυτοκινούμενες μονάδες πυροβολικού, προκατασκευασμένες γέφυρες και η Ημισέληνος θα υπήρχε σε συγκεκριμένα σημεία της Εθνικής Οδού, στο χωριό των Πηγαδίων και βεβαίως στο γήπεδο των Πηγαδίων.
Ευτυχώς για τη Θράκη και την Ελλάδα βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος, έδωσε 10.000.000 € σε σακούλες και σε ροδοπέταλα και σταμάτησε το έγκλημα αυτό.
ΕΕΑ, ΕΕΑ, ΕΕΑ…
ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Υ.Γ.: Για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση και γίνει κανένα διπλωματικό ή πολεμικό επεισόδιο, την προκαταβολή των 5.000.000 € την επέστρεψε ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ στους Τούρκους.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα