Για σύσταση «συμμορίας» κατηγορεί ο ΠΑΟΚ τα μέλη της ΕΕΑ!

Για σύσταση «συμμορίας» κατηγορεί ο ΠΑΟΚ τα μέλη της ΕΕΑ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Για σύσταση «συμμορίας» κατηγορεί ο ΠΑΟΚ τα μέλη της ΕΕΑ!

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και ετοιμάζεται να μηνύσει τα τρία μέλη της ΕΕΑ και για «σύσταση συμμορίας»!

Συνέχεια στην ολομέτωπη επίθεση προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, Νίκο Τζουλάκη και τα δύο μέλη, Ηλία Αρκούδη και Νίκο Φαραντούρη, δίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που συγκεντρώνει στοιχεία και θα προχωρήσει σε μηνύσεις για τη «γνωμοδότηση-έκτρωμα», όπως την χαρακτηρίζουν, αλλά και με την κατηγορία για σύσταση «συμμορίας».

Επίσης, οι «ασπρόμαυροι» στρέφονται εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, μετά τις σημερινές τοποθετήσεις του αναφορικά με την σύσταση της ΕΕΑ.

«Ο εντολοδόχος του Μαρινάκη, Λευτέρης Αυγενάκης, εμφανίστηκε! Ευτυχώς δηλαδή γιατί είχαμε ανησυχήσει και όσο να πεις, είναι συνάνθρωπός μας. Και τι είπε; Παραδέχεται δημοσίως και γραπτώς την ενοχή του για την παράνομη συσταθείσα επιτροπή του δύο μέρες μετά την παραδοχή του για εισήγηση χωρίς απόλυτη τεκμηρίωση. Η οποία παραδοχή ήρθε λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση της εισήγησης», σχολίαζαν το απόγευμα της Τετάρτης (29/1) από τη Μικράς Ασίας

«Η συνέχεια για όλους και όλα στα πραγματικά δικαστήρια», κατέληγαν οι «ασπρόμαυροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα