ΠΑΟΚ: «Όταν ο Αρκούδης ψήφιζε υπέρ Μαρινάκη»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Όταν ο Αρκούδης ψήφιζε υπέρ Μαρινάκη»

bet365

Ολομέτωπη επίθεση προς τα δύο μέλη της ΕΕΑ, Ηλία Αρκούδη και Νίκο Φαραντούρη, αλλά και τον πρόεδρο της Επιτροπής, Νίκο Τζουλάκη από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Στη Μικράς Ασίας έχουν αποφασίσει να κινηθούν δικαστικά εναντίον των μελών της ΕΕΑ, ενώ παράλληλα θα προχωρήσουν το αίτημα για την άρση τηλεφωνικού απορρήτου όλων των μελών της Επιτροπής.

Ωστόσο η «επίθεση» του ΠΑΟΚ προς τον πρόεδρο (Τζουλάκης) και τα δύο μέλη (Αρκούδης, Φαραντούρης) συνεχίζεται με νέα τοποθέτηση των «ασπρόμαυρων» στην οποία αναφέρουν:

«Τα (χαμο)γελάκια του Αρκούδη μάλλον θα κοπούν όταν πάρει τη μήνυση και την αγωγή & καλά θα κάνει να προσέχει πριν μιλήσει για τον κ. Σαββίδη. Αυτός που με τόση ευκολία διάβασε 500 σελίδες υπομνήματα σε 3 μέρες και εισηγήθηκε την τιμωρία του ΠΑΟΚ, το 2015 είχε ψηφίσει υπέρ της παραμονής(!!!) του κατηγορούμενου για σύσταση συμμορίας Βαγγέλη Μαρινάκη στην Προεδρία του ΟΣΦΠ παρά την απόφαση του ανακριτή για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Συνιστάμε στον αφρατούλη μπουμπούκο να σκεφτεί πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά στα δικαστήρια που έρχονται (μπορεί να έχει ο άνθρωπος περιουσία βέβαια και σίγουρα όχι από την άμισθη ενασχόλησή του με την ΕΕΑ) εναντίον του για σωρεία αδικημάτων που ετέλεσε αντί να δίνει συνεντεύξεις και να διαρρέει για εκ νέου κλήσεις της Αυγενάκειας Επιτροπής για δήθεν ζητήματα που του είπαν οι εντολείς του.

Για τον Τζουλάκη θα επανέλθουμε με στοιχεία για το αμαρτωλό παρελθόν του.

Όσον αφορά τον ποιητή Φαραντούρη (για όσους δεν το ξέρετε πέραν της ιδιότητάς του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ως καθηγητής, εκδίδει και ποιήματα) θα μας εξηγήσει γιατί συναντήθηκε με τον δικηγόρο Τζουγανάτο και εν συνεχεία αυτός συναντήθηκε στις 11 το βράδυ με στελέχη του ΟΣΦΠ στο γραφείο του στις 20/1».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα