Αυγενάκης: Ποια η εξήγηση που έδωσε για την αντικατάσταση των μελών της ΕΕΑ

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αυγενάκης: Ποια η εξήγηση που έδωσε για την αντικατάσταση των μελών της ΕΕΑ

bet365

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, από το βήμα της Βουλής, δεν μίλησε για την τροπολογία του νόμου περί υποβιβασμού ομάδων ενώ σχολίασε πως δεν προβλεπόταν από τον νόμο η σύμφωνη γνώμη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μορφωτικών για τον ορισμό μελών στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σίτι - Γιουνάιτεντ με Super Derby προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πριν την ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα γίνει στη Βουλή, ο υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης είπε πως: «δεν προβλεπόταν από τη διαδικασία, από τον νόμο, η σύμφωνη γνώμη της (Κοινοβουλευτικής) Επιτροπής αυτής για τον ορισμό μελών στην επιτροπή αδειοδότησης. Ο νόμος είναι σαφής. Δεν έχει συσταθεί με ΠΔ του ΝΠΔΔ, που είχε προβλέψει ο νόμος Βασιλειάδη, και μέχρι τότε εξακολουθεί να ισχύει όσα είχε ορίσει το άρθρο 77 του ν 2725/1999.

«Να είστε βέβαιοι ότι εάν είχαμε κάνει λάθος θα το παραδεχόμασταν και θα κάναμε τα πάντα να επανέλθει ο σεβασμός και η τήρηση των κανόνων»».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος σχολίασε: «Δεν χρειάζονται εκπτώσεις στη νομοθεσία χάριν σκοπιμοτήτων και πως η κοινωνία απαιτεί νομιμότητα και διαφάνεια και όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα ζήτησε να γίνει μία εφ' όλης της ύλης συζήτηση για τον ελληνικό αθλητισμό, ενώ η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ήταν σαφής κάνοντας λόγω για «παραβίαση του αυτοδιοίκητου του ελληνικού ποδοσφαίρου και υπονόμευση του πρωταθλήματος» και ζήτησε να μάθει γιατί τα δύο νέα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν ήρθαν προς ακρόαση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, καθώς, όπως είπε, «απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της για τον διορισμό τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα