Ντιγκινί: «Είναι πολύ μικρή η διαφορά των δύο βαθμών»

Ντιγκινί: «Είναι πολύ μικρή η διαφορά των δύο βαθμών»

Gazzetta team
Ντιγκινί: «Είναι πολύ μικρή η διαφορά των δύο βαθμών»

bet365

Ο Νικολά Ντιγκινί αναφέρθηκε στη νίκη του Άρη επί της Ξάνθης και εκτίμησε ότι λόγω της μικρής διαφοράς από την ομάδα που βρίσκεται στην 7η θέση, δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού.

Ο Γάλλος επιθετικός είπε αρχικά ότι… «ήταν τέσσερα δύσκολα παιχνίδια τα οποία κρίθηκαν στο γκολ απέναντι στην Ξάνθη. Ήταν μια σημαντική νίκη και πλέον επικεντρώνουμε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Πρόκειται για μια καλή ομάδα και μάλιστα είναι σε καλή κατάσταση, οπότε είναι πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε τους βαθμούς». Ρωτήθηκε για το αν ο Άρης είναι από τα φαβορί για τν κατάληψη μιας θέσης στην 6αδα. «Δε νομίζω ότι είμαστε φαβορί. Έχουμε μια μικρή διαφορά από την 7η θέση. Στη θεωρία είναι αλήθεια ότι έχουμε εύκολο πρόγραμμα αλλά στην πράξη διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα ματς καθώς χάσαμε βαθμούς σε παιχνίδια απέναντι στη Λαμία ή τον Πανιώνιο».

Σχετικά με το αν περιμένει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό απάντησε ότι… «αυτό δεν το ξέρω, θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του προπονητή. Προσωπικά είμαι πάντα έτοιμος αν με χρειαστεί περισσότερο ο κόουτς», ενώ όταν ρωτήθηκε για την κλήρωση του Κυπέλλου, είπε: «Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Αυτή τη στιγμή προέχει ο αγώνας με τον Παναιτωλικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα