Παράσχος: «Ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το Κύπελλο»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παράσχος: «Ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το Κύπελλο»

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος βρέθηκε στην ίδια θέση έπειτα από εννιά ημέρες, εκτίμησε όμως ότι η Ξάνθη παρουσιάστηκε καλύτερη στο «Κλ. Βικελίδης» σε σχέση με τα παιχνίδια στο Κύπελλο.

Ο προπονητής της Ξάνθης είπε αρχικά… «νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ο Άρης ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε. Κι αν δούμε το παιχνίδι θα διαπιστώσουμε ότι ο Άρης έκανε ευκαιρίες μετά το 1-0 όπου κι εμείς ψάξαμε την ισοφάριση, πράγμα που σημαίνει ότι ανταποκριθήκαμε στον αμυντικό τομέα. Ωστόσο, δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες γρήγορες αντεπιθέσεις. Νομίζω ότι σε σχέση με τους αγώνες του Κυπέλλου, κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι».

Ρωτήθηκε για το αν επηρεάστηκε η ομάδα του απ’ όλα όσα συνέβησαν στην ΕΕΑ και την αμφιβολία για το μέλλον και απάντησε ότι… «τα παιδιά επηρεάστηκαν διαβάζοντας σε καθημερινή βάση, αλλά μετά απόφαση δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα