Λαμία - ΠΑΟΚ: Tο γκολ του Μάτος δεν ελέγχθηκε από το VAR, λόγω προβλήματος! (vid)

Gazzetta team
Λαμία - ΠΑΟΚ: Tο γκολ του Μάτος δεν ελέγχθηκε από το VAR, λόγω προβλήματος! (vid)

bet365

Μόλις μια μέρα μετά την συνάντηση του Big 4, το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται στα... καλύτερά του, καθώς στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ το VAR δεν λειτουργεί!
Απίθανα πράγματα στην Λαμία καθώς στο γκολ του Λέο Μάτος δεν υπήρξε έλεγχος από τους διαιτητές οι οποίοι ενημέρωσαν τους δύο πάγκους ότι υπάρχει πρόβλημα με το VAR! Oι γηπεδούχοι ζήτησαν οφσάιντ στο γκολ του ΠΑΟΚ, ο διαιτητής Σέζος θέλησε να συμβουλευτεί το VAR και εκεί άρχισαν τα... κωμικοτραγικά! Παρά την προσπάθεια του ρέφερι και μέσω 4ου να επικοινωνήσει με το Μαρούσι όπου εκεί βρίσκεται ο Σιδηρόπουλος αυτό δεν κατέστη δυνατό. Μάλιστα ήταν χαρακτηριστικές οι σκηνές με τους παίκτες της Λαμίας να φωνάζουν γελώντας «ρε αυτοί μας κοροϊδεύουν». Πάντως λίγα λεπτά μετά ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της ΕΡΤ μετέδωσε πως ο 4ος διαιτητής Μαλούτας είπε πως «ελέγχθηκε η φάση και είναι όλα σωστά»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα