Χωρίς Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Χωρίς Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Χωρίς Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε για άλλη μια ημέρα ατομικό πρόγραμμα και ουσιαστικά δεν υπολογίζεται από τον Μάσιμο Καρέρα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με τον Τσιγκρίνσκι να ακολουθεί και την Πέμπτη (23/1) θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, καθώς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει πως η συμμετοχή του στο ματς με τους Πειραιώτες θα πρέπει να αποκλειστεί, αφού ακόμα και να ξεπεράσει το πρόβλημα θα είναι ανέτοιμος.

Στα της προπόνησης ο Φοίβος Μπότος υπέστη μια κάκωση αριστερού έσω πλαγίου συνδέσμου, ενώ οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Βόλο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη στις 12.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα