«Κακοί εμείς, κακή όμως και η διαιτησία»

«Κακοί εμείς, κακή όμως και η διαιτησία»

Gazzetta team
«Κακοί εμείς, κακή όμως και η διαιτησία»

bet365

Στον Ατρόμητο αναγνωρίζουν ότι η εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν κακή, αλλά όπως τονίζουν και οι αποφάσεις των διαιτητών εξέθεσαν άσχημα την ελληνική διαιτησία.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με μια κακή εμφάνιση. Στο Περιστέρι κάνουν την αυτοκριτική τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, χωρίς όμως αυτό να αναιρεί και την κάκιστη παρουσία της διαιτησίας, τόσο του ρέφερι του αγώνα Στέφανου Κουμπαράκη, όσο και του υπεύθυνου του VAR, Ευστάθιου Γκορτσίλα.

Οπως χαρακτηριστικά τόνιζαν οι άνθρωποι της ομάδας... «Κακό βράδυ για την ομάδα μας αλλά κακό βράδυ και για την ελληνική διαιτησία! Κουμπαράκης και Γκορτσίλας την εξέθεσαν ανεπανόρθωτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα