Καμαρά: «Χαρούμενος που κερδίσαμε και βοήθησα»

Gazzetta team
Καμαρά: «Χαρούμενος που κερδίσαμε και βοήθησα»

bet365

Την χαρά του για τη νίκη επί του ΟΦΗ πετυχαίνοντας μάλιστα και το μοναδικό τέρμα, εξέφρασε ο μέσος του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά.

Γουλβς - Λίβερπουλ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Αναλυτικά ο μέσος από τη Νέα Γουινέα ανέφερε τα εξής: «Νιώθω χαρούμενος που πετύχαμε μία σημαντική νίκη και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα σημειώνοντας το γκολ. Όλα πήγα πολύ καλά.

Είναι αλήθεια ότι ενώ στην αρχή έπαιζα πιο πίσω, στη διάρκεια του παιχνιδιού έλαβα άλλη εντολή να ανέβω πιο ψηλά. Τέτοια παιχνίδια είναι πάντα πολύ δύσκολα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να παίζεις με αυτοσυγκέντρωση».

Για την αποβολή του Σεμέδο: «Την ψυχολογία της ομάδας δεν μπορεί να την επηρεάσει. Ο Σεμέδο είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά είμαι σίγουρος πως οποιοσδήποτε πάρει τη θέση του θα ανταπεξέλθει».

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ: «Δεν θέλω να εξηγήσω γιατί πανηγύρισα έτσι το γκολ μου. Ήξερα ότι ο τερματοφύλακας δεν ήταν στη σωστή θέση και αποφάσισα να σουτάρω εκείνη τη στιγμή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα