«Η ΑΕΚ συμφώνησε με τη Λας Πάλμας στα 3 εκατ. ευρώ για Αραούχο»

«Η ΑΕΚ συμφώνησε με τη Λας Πάλμας στα 3 εκατ. ευρώ για Αραούχο»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ συμφώνησε με τη Λας Πάλμας στα 3 εκατ. ευρώ για Αραούχο»

bet365

Σύμφωνα με Μέσο των Καναρίων Νήσων, η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με τη Λας Πάλμας στα 3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο.

Όπως υποστηρίζει το Canarias7, ο Σέρχιο Αραούχο θα επιστρέψει στην ΑΕΚ καθώς υπάρχει πλέον οριστική συμφωνία της Ένωσης με τη Λας Πάλμας για τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο των Καναρίων Νήσων η ΑΕΚ θα πληρώσει 3 εκατ. ευρώ στη Λας Πάλμας συν 1 εκατ. ευρω επιπλέον, το οποίο εξαρτάται από την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.

Το Canarias7 προσθέτει πως μέχρι αύριο η πώληση του Αραούχο στην ΑΕΚ θα έχει επισημοποιηθεί.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι για να προχωρήσει το θέμα του Αραούχο θα πρέπει να ολοκληρωθεί η πώληση του Νέλσον Ολιβέιρα στη Γουλβς, η οποία ακόμα δεν έχει ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ.

Πάντως είναι δεδομένη η επιθυμία του Αραούχο να επιστρέψει στην ΑΕΚ, κάτι που φέρεται να έχει εκφράσει και στη διοίκηση της Λας Πάλμας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα