Παναιτωλικός: «Πρώτη» για Μουνιέ

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: «Πρώτη» για Μουνιέ

bet365

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τη Λάρισα. Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με Σανιά, Ρομάν
Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναιτωλικού αναμένεται να κάνει αύριο ο Μουνιέ, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα «καναρίνια» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, αφού νοκ άουτ είναι ο τιμωρημένος Ταχάρ, οι τραυματίες Αριγίμπι, Λουσέρο, Λιάβας, Καββαδίας, Γιαννιώτης και ο άρρωστος Μαλής.
Την ίδια στιγμή οι «κυανοκίτρινοι» ανακοίνωσαν και το «διαζύγιο» με τους Σανιά, Ρομάν. «Ο Πιέρ Σανιά και ο Γιοάν Ρομάν έλυσαν τα συμβόλαιά τους κοινή συναινέσει και αποχωρούν από τον Παναιτωλικό. Τους ευχαριστούμε για όσα πρόφεραν στην ομάδα μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα τους», ανέφεραν.
Η αποστολή τους είναι η εξής: Κνετ, Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ρόσα, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μουνιέ, Κέβιν, Ντάουντα, Τζανακάκης, Παρράς, Τσιγγάρας, Μαρσιάλ, Σιέστεντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα