Στα 4 εκατ. η Γουλβς για Ολιβέιρα, δεν ικανοποιείται η ΑΕΚ!

Στα 4 εκατ. η Γουλβς για Ολιβέιρα, δεν ικανοποιείται η ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Στα 4 εκατ. η Γουλβς για Ολιβέιρα, δεν ικανοποιείται η ΑΕΚ!

bet365

Η Γουλβς έχει καταθέσει πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ στην ΑΕΚ, αλλά αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει θέμα πώλησης του Πορτογάλου φορ...

Τσέλσι - Άρσεναλ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Η Γουλβς εδώ και μερικές ώρες απασχολεί την ελληνική επικαιρότητα. Γιατί η ομάδα της Premier League δεν πολιορκεί μόνο τον Ολυμπιακό για την αγορά του Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά πρεσάρει και την ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Το ενδιαφέρον των «λύκων» έγινε γνωστό από την Δευτέρα το μεσημέρι και όπως γράφαμε είναι πιθανό η «Ενωση» να βγει στην αγορά και για φορ (εκτός από την περίπτωση του Τάνκοβτις δηλαδή κι ενός αριστεροπόδαρου στόπερ)!

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Γουλβς να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για τον Νέλσον Ολιβέιρα! Μία πρόταση όμως που δεν ικανοποιεί την ΑΕΚ, οπότε την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει και θέμα παραχώρησης του 28χρονου επιθετικού.

Θυμίζουμε πως υπάρχει buy out 6.5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Νέλσον Ολιβέιρα, οπότε εάν η Γουλβς ανέβει κι αποφασίσει να πληρώσει την ρήτρα η «Ενωση» δεν θα έχει λόγο και θα βγει στην αγορά του Ιανουαρίου για να τον αντικαταστήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα