Πανόπουλος: «Ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες»

Gazzetta team
Πανόπουλος: «Ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης μίλησε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό σχετικά με το "ιδιοκτησιακό" και "μετοχικό" θέμα που έχει προκύψει στην ακριτική ΠΑΕ.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γ. με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Στο γήπεδο της Ξάνθης για πρώτη φορά στη σεζόν βρέθηκε σήμερα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος και μετά το ματς μίλησε για το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με το "ιδιοκτησιακό" και "μετοχικό" θέμα στην ΠΑΕ.
Συνοδευόμενος από τον Αρη Πιαλόγλου (πρόεδρος της ΠΑΕ) και χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις, τόνισε πως οι όποιες αλλαγές υπήρξαν στην ΠΑΕ ήταν με νόμιμο τρόπο.
Είπε ο Πανόπουλος: «Καλησπέρα, καλή χρονιά. Δεν θα σταθώ στα 31 χρόνια παρουσίας μας στο ποδόσφαιρο μέσα από την Ξάνθη. Οσα καλά και όσα κακά και αν έχω κάνει στη διαδρομή αυτών των χρόνων, έχουν γίνει μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Πώς θα μπορούσα άλλωστε να ήμουν σήμερα μπροστά σας, αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Επειδή όμως ο οποιοσδήποτε σε αυτή τη ζωή που ζούμε θα μπορούσε να γίνει απατεώνας, όχι μετά από 30 χρόνια παρουσίας, αλλά μετά από 50, ακόμη και 80 χρόνια παρουσίας στην κοινωνική ζωή, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή για όλα αυτά που εμείς εδώ στην Ξάνθη αντιμετωπίζουμε και εσείς αντίστοιχα λογικά ασχολείστε, ότι και τώρα ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Για μένα στη ζωή υπάρχουν δύο πράγματα. Ο Θεός και η Δικαιοσύνη και σε αυτά τα δύο πιστεύω. Κύριοι, στον βούρκο όταν πλακώνονται τα βατράχια, τα βουβάλια συγνώμη, στο βούρκο, στο βούρκο, όταν πλακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Θα δούμε αν αυτή η λαϊκή ρήση επιβεβαιωθεί και με ποιον τρόπο. Και με ποιον τρόπο».
Εν συνεχεία τόνισε πως η Ξάνθη δεν θα καταφύγει σε ακραίες αντιδράσεις: «Στη Χάγη δεν θα πάμε. Ούτε σε βουλευτές, ούτε σε Υπουργεία. Ούτε στον Πρωθυπουργό, παρότι το δικαιούμαστε. Το δικαιούμαστε, αλλά δεν θα το κάνουμε. Δεν θα κλείσουμε τους δρόμους, ούτε τις εκκλησίες, ούτε θα κάνουμε επαναστάσεις. Και δεν θα το κάνουμε αυτό, ούτε πριν, ούτε μετά την οποιαδήποτε απόφαση. Αυτή είναι η θέση μας και αυτή θα πρέπει να τη σεβαστούν όλοι στην ευρύτερη περιοχή. Φαντάζομαι ότι όταν τελειώσουν όλα αυτά, κάποιοι θα έχουν να πουν πολλά, κάποιοι πάρα πολλά και κάποιοι τίποτα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο σας και εύχομαι από ψυχής ότι καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειάς σας τον καινούργιο χρόνο, για εσάς και τις οικογένειές σας. Να είστε καλά σας ευχαριστώ».
Κλείνοντας παραδέχθηκε την ανωτερότητα των «πράσινων» λέγοντας πως «ο Παναθηναϊκός κέρδισε σούπερ τίμια και ήταν η χειρότερη Ξάνθη των τελευταίων 30 χρόνων, με εμφάνιση που δεν υπάρχει ούτε στο ερασιτεχνικό. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει με 2-3 γκολ διαφορά. Σας ευχαριστώ πολύ. Γιατί κάτι έπρεπε να πω και για το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα