Οι σκέψεις του Ένινγκ και το πλάνο των αλλαγών

Οι σκέψεις του Ένινγκ και το πλάνο των αλλαγών

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι σκέψεις του Ένινγκ και το πλάνο των αλλαγών

bet365

Ο Γερμανός κόουτς είναι «υποχρεωμένος» να προχωρήσει σε αλλαγές, στο αυριανό ματς του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό
Ο Μίκαελ Ένινγκ είναι υποχρεωμένος να «επιβάλλει» αλλαγές στην 11αδα στον αγώνα (19/1, 19:30) με τον Ολυμπιακό λόγω των απουσιών, υπάρχει όμως περίπτωση να προχωρήσει σε περισσότερες. Μπρούνο Γκάμα και Λούκας Σάσα δεν υπολογίζονται από τον Γερμανό προπονητή για διαφορετικούς λόγους. Και οι δύο θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής, η διαφορά είναι ότι ο Πορτογάλος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί καθώς ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Αυτό σημαίνει ότι η 11αδα του Άρη θα είναι σίγουρα διαφοροποιήσει σε σχέση με το παιχνίδι στη Λάρισα. Υπάρχει όμως περίπτωση να υπάρξει κι άλλη αλλαγή.
Ο Γερμανός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Νικολά Ντιγκινί στην κορυφή της επίθεσης είτε αντί του Μπράουν Ιντέγε είτε του Ντάνι Λάρσον. Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι επιβαρυμμένοι και μένει να φανεί ποιος από τους δύο θα πάρει ανάσες. Ο αντικαταστάτης του Μπρούνο Γκάμα στην αριστερή πλευρά της επίθεσης θα είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής τα… κουκιά είναι μετρημένα καθώς ο Αμπού Μπα θα καλύψει το κενό του Λούκας Σάσα. Ο Ματίγια θα διατηρεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής όπως και ο Γιάννης Φετφατζίδης στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Στην τετράδα της άμυνας δεν προβλέπονται αλλαγές. Ο Μίκαελ Ένινγκ θα ήθελε να ξεκουράσει τον Μιχάι Κόρχουτ ο οποίος μετρά διαδοχικά 90πτα, ωστόσο, ελλείψει άλλου αριστερού μπακ δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Ο Λίντσεϊ Ροζ θα διατηρηθεί στη δεξιά πλευρά της άμυνας και οι Βέλεθ-Δεληζήσης θα είναι οι δύο στόπερ. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Εμαν καθώς ο Κουέστα έχει τεθεί νοκ άουτ και η αποστολή του είναι η εξής: Εμαν, Τσιλιγγίρης, Ρόουζ, Βελέθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Λάρσον, Ματίγια, Μαντσίνι, Ιντέγιε, Αμπου, Κόρχουρτ, Μαρτίνεζ, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα