Συνάντηση Χαριστέα με αξιωματούχους της FIFA για το ban

Συνάντηση Χαριστέα με αξιωματούχους της FIFA για το ban

Gazzetta team
Συνάντηση Χαριστέα με αξιωματούχους της FIFA για το ban

bet365

Ο Άγγελος Χαριστέας θα συναντηθεί με αξιωματούχους της FIFA στη Γεωργία στο περιθώριο event που διοργανώνει η παγκόσμια ομοσπονδία.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης είναι προσκεκλημένος της FIFA σε event που θα πραγματοποιηθεί στη Γεωργία, για την ακρίβεια θα ταξιδέψει μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος είναι επίσης προσκεκλημένος. Βασικός λόγος της παρουσίας του Άγγελου Χαριστέα είναι να συναντηθεί με τους αξιωματούχους της FIFA και φυσικά μια ευρεία συζήτηση για το ζήτημα της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η παγκόσμια ομοσπονδία στους «κίτρινους».

Ο Άγγελος Χαριστέας ήδη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους αξιωματούχους της FIFA, παράλληλα τρέχουν διαδικασίες σε νομικό επίπεδο ούτως ώστε να αποδειχθεί ότι οι οφειλές για τις οποίες επέβαλε το ban η FIFA αφορούν τη παλιά εταιρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα