Βούζας: «Δεν είπα ότι φεύγει ο Τσιμίκας»

Βούζας: «Δεν είπα ότι φεύγει ο Τσιμίκας»

Gazzetta team
Βούζας: «Δεν είπα ότι φεύγει ο Τσιμίκας»

bet365

O Βασίλης Βούζας προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με τα όσα είπε σχετικά με τον Τσιμίκα και τη Νάπολι.

Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά το Ολυμπιακός-Καλαμάτα, ήρθε η είδηση δια στόματος Βασίλη Βούζα. Ο τεχνικός της «μαύρης θύελλας», έχοντας περάσει από τον πάγκο της Κ19 των «ερυθρόλευκων» ξέρει πολύ καλά τον Τσιμίκα κι όχι μόνο.

Ετσι, μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Νάπολι για το νεαρό μπακ, λέγοντας ότι ετοιμάζεται για μεταγραφή.

«Για μένα είναι το μεγαλύτερο παράσημο. Και δεν μιλάω μόνο για τον Ξενιτίδη, αλλά και για τον Τσιμίκα που ετοιμάζεται να κάνει μεταγραφή, όπως μου έλεγε. Μου είπε πως υπάρχουν προσφορές.

Είναι κι άλλοι παίκτες όπως ο Βρουσάι και ο Νικολάου. Αισθάνομαι χαρούμενος γιατί έβαλα ένα λιθαράκι σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό οδήγησε τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον Μαρτίνς για το αν υπάρχει πρόταση και τον Πορτογάλο να αποκαλύπτει τα έξι ονόματα για τους οποίους έχει κατατεθεί πρόταση.

Ωστόσο, ο Βούζας προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση τονίζοντας:

«Δεν είπα ότι φεύγει ο Τσιμίκας. Εγώ αυτό που είπα είναι αυτό που είναι γνωστό εδώ και ημέρες. Ρώτησα το παιδί για τα όσα διαβάζω για την πρόταση της Νάπολι και πως μου είπε ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον.

Ποτέ δεν είπα ότι φεύγει ή ότι θέλει και ο ίδιος ο παίκτης να φύγει από τον Ολυμπιακό για να παίξει στο εξωτερικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα