Το «αντίο» του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (pics)

Το «αντίο» του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Το «αντίο» του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (pics)

bet365

O Γιάννης Μυστακίδης θα συνεχίσει για τους επόμενους έξι μήνες στην ολλανδική Ντε Ντε Γκράαφστσαπ και μέσω του Instagram αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.

Ο Γιάννης Μυστακίδης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και λίγο πριν ανακοινωθεί η απόκτηση του από την Ντε Γκράαφστσαπ, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε τον σύλλογο, την οικογένεια Σαββίδη, τους πρώην συμπαίκτες του και προπονητές, αλλά και τον κόσμο του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Αγαπητή οικογένεια του ΠΑΟΚ,

Σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια!!!

Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη για ότι μου προσέφερε!!!

Νιώθω περήφανος που επιστρέψαμε μαζί στους τίτλους ξανά!!!

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τον κύριο Αγγελο, τον κύριο Τούντορ και τον κύριο Ιβιτς για όλες τις στιγμές που περάσαμε και για την ιστορία που γράψαμε μαζί!!!

Ευχαριστώ τους γιατρούς, θεραπευτές, φροντιστές!!!

Έχω μεγαλώσει σαν ποδοσφαιριστής αλλά κυρίως σαν άνθρωπος χάρη σε εσάς και έχω κάνει φιλίες ζωής!!!!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ, το χρωστάω σε αυτόν το λαό που με έκανε να νιώθω ότι κάθε Κυριακή παίζαμε στη Τούμπα!

Εις το επανιδείν…»

Αγαπητή οικογένεια @paok_fc , Σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια!!! Πρωτα από όλα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη @savvidisteam για ότι μου προσέφερε!!! Νιώθω περήφανος που επιστρέψαμε μαζί στους τίτλους ξανά!!! Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου,τον κύριο Αγγελο,τον κύριο Τούντορ και τον κύριο Ιβιτς για όλες τις στιγμές που περάσαμε και για την ιστορία που γράψαμε μαζί!!! Ευχαριστώ τους γιατρούς,θεραπευτές,φροντιστές!!! Έχω μεγαλώσει σαν ποδοσφαιριστής αλλά κυρίως σαν άνθρωπος χάρη σε εσάς και έχω κάνει φιλίες ζωής!!!! Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ,το χρωστάω σε αυτόν το λαο που με έκανε να νιώθω ότι κάθε Κυριακή παίζαμε στη Τουμπα! Εις το επανιδείν Once PAOK always PAOK GM27

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GIANNIS MYSTAKIDIS (@gmysta_27) στις

Ο Γιάννης Μυστακίδης ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/1) από την Ντε Γκράαφτσαπ, τη φανέλα της οποίας θα φοράει μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι. Άκουσα πολλές ιστορίες και έχω ήδη πολύ θετικές εικόνες. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για την επίτευξη του κοινού μας στόχου», δήλωσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα