ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Με Λιβάια στην κορυφή και Ολιβέιρα στον πάγκο η Ένωση (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Με Λιβάια στην κορυφή και Ολιβέιρα στον πάγκο η Ένωση (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα ξεκινάει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ τον Σαμπανάτζοβιτς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στην κορυφή ο Λιβάια, στον πάγκο ο Ολιβέιρα.

Build A Bet στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Ο Ιταλός κόουτς επιλέγει το 4-3-2-1 για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ξεκινώντας τον Σαμπανάτζοβιτς στον χώρο του κέντρου και τον Λιβάια στην κορυφή της επίθεσης, αφήνοντας τον Ολιβέιρα στον πάγκο καθώς ο Πορτογάλος φορ δεν είχε ρυθμό έπειτα από τον τραυματισμό του.

Ο Μπάρκας βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα οι Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Μπακάκης, αμυντικό χαφ ο Σιμόες, έχοντας μπροστά του τους Κρίστιτσιτς και Σαμπανάτζοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Λιβάια με τους Μάνταλο και Βέρντε να κινούνται από πίσω του, από αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Λόπες, Οικονόμου, Παουλίνιο, Μπότος, Γιακουμάκης και Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα