Ντιγκινί: «Είναι ντροπή για τη Λάρισα»

Gazzetta team
Ντιγκινί: «Είναι ντροπή για τη Λάρισα»

bet365

Ο Νικολά Ντιγκινί ήταν οργισμένος μετά το παιχνίδι για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Αμπού Μπα και σημείωσε ότι θα έπρεπε να είχε φύγει από το γήπεδο όλη η ομάδα του Αρη.

Ο Γάλλος επιθετικός του Άρη ήταν έξαλλος μετά τον αγώνα και αφού σημείωσε ότι… «νομίζω ότι είναι ένας σημαντικός βαθμός σ’ έναν αγωνιστικό χώρο ο οποίος ήταν σε τραγική κατάσταση. Από το ξεκίνημα φάνηκε ότι το παιχνίδι θα τελείωνε χωρίς σκορ γιατί οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να παίξουν… καλά-καλά δεν κυλούσε η μπάλα στον αγωνιστικό χώρο», στάθηκε αποκλειστικά στη ρατσιστική επίθεση στον Αμπού Μπα.

«Είναι ντροπή αυτό που συνέβη για τη Λάρισα και θέλω να πιστεύω ότι αυτό που έγινε δεν αντιπροσωπεύει όλη την πόλη και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακούσαμε ρατσιστικά συνθήματα για έναν συμπαίκτη μου κι εκεί εμείς ενθαρρύναμε τον συμπαίκτη μας να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο. Γιατί ήθελε επί τόπου να φύγει. Ο δε διαιτητής, αντί να επιληφθεί, μας είπε «παίξτε μπάλα». Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη, είναι μια μαύρη κηλίδα για τη Λάρισα. Δεν είχα δει τέτοια περιστατικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είδα σήμερα και δεν θα πρέπει να υπάρξει ανοχή», είπε και συμπλήρωσε επί του συγκεκριμένου ζητήματος», είπε.

Συμπλήρωσε μάλιστα λέγοντας ότι… «Ο Μπα ξεκίνησε να φεύγει από το γήπεδο. Ήμουν κοντά και του είπα ότι θα φύγουμε όλοι μαζί. Ο διαιτητής είπε να συνεχίσουμε και ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο αγώνας ήθελε 3-4 λεπτά για να τελειώσει. Ίσως θα έπρεπε να φύγουμε από το γήπεδο και το ότι μείναμε, ίσως το μετανιώσουμε στην πορεία. Παίκτες της Λάρισας μου είπαν όιτι έχει επαναληφθεί αυτό το περιστατικό σ’ αυτό το γήπεδο, ίσως δηλαδή να μην είναι μεμονωμένο περιστατικό. Ελπίζω την επόμενη φορά να μιλήσουμε μόνο για ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα