Λαμία: Εκτός οι τιμωρημένοι Σκόνδρας και Μπεχαράνο με Ολυμπιακό

Gazzetta team
Λαμία: Εκτός οι τιμωρημένοι Σκόνδρας και Μπεχαράνο με Ολυμπιακό

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με τον Άκη Μάντζιο να μην υπολογίζει τους τιμωρημένους Σκόνδρα και Μπεχαράνο.

Η Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή (17:15) με στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα που έχουν φέρει την ομάδα της Φθιώτιδας κοντά στη ζώνη που οδηγεί στο τέλος στα πλέι οφ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σκόνδρα και Μπεχαράνο που είναι τιμωρημένοι, ωστόσο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού εκτός από τους μακροχρόνια απόντες Σασί και Τσούκαλο.

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Βάντερσον, Πλιάτσικας και Αντέτζο που είχαν μείνει εκτός από την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τα Τρίκαλα την Πέμπτη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Βύντρα, Μπάχανακ, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς και Κωστίκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα