Κ-15: Νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Κ-15: Νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

bet365

Σπουδαίο «διπλό» για την 11η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League K-15 πήρε ο Ολυμπιακός από την ομάδα της ΑΕΚ στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Τότεναμ - Λίβερπουλ με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα παιδιά του Νίκου Τοπολιάτη, πέρασαν με σκορ 2-1 από το Γαλάτσι, περνώντας έτσι στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας, με τον Μαυρόπουλο να κάνει το 0-1 στο 14’ για την ομάδα του Ολυμπιακού έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 20ο λεπτό με τον Κοντάκη, ωστόσο ο Ολυμπιακός με τέρμα του Μοίρα στο 28’, διαμόρφωσε το 1-2 το οποίο τελικά έδωσε στους Πειραιώτες τη νίκη! Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στους 20 βαθμούς και στην δεύτερη θέση αφήνοντας πίσω του τον Ατρόμητο, έχοντας μπροστά του μόνο τον Παναθηναϊκό αλλά και παιχνίδι λιγότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα