«Παλεύει» για Νάγκι ο Παναθηναϊκός! (vids)

«Παλεύει» για Νάγκι ο Παναθηναϊκός! (vids)

Νίκος Αθανασίου
«Παλεύει» για Νάγκι ο Παναθηναϊκός! (vids)

bet365

Ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφές με την Λέγκια Βαρσοβίας, για τον δανεισμό του 25χρονου Ούγγρου διεθνή εξτρέμ, Ντομινίκ Νάγκι, ο οποίος είναι πιθανό να αποτελέσει τον εκλεκτό για την θέση του ακραίου.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού και είναι πιθανό, ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο να έχει ολοκληρωθεί η πρώτη κίνηση των «πρασίνων». Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν «ζεστά» στο «τριφύλλι» το τελευταίο διάστημα, είναι εκείνη του 25χρονου εξτρέμ της Λέγκια Βαρσοβίας, Ντομινίκ Νάγκι. Ο Ούγγρος που έχει δέκα συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος στην Πολωνία και παραχωρείται δανεικός.

Ο Νάγκι αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό «φτερό» ενώ το όνομα του είχε παίξει πέρυσι και για την ΑΕΚ. Πέρυσι είχε 35 συμμετοχές και 5 γκολ ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 17 ματς(τα περισσότερα ως αλλαγή) και έχει σκοράρει μία φορά.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πολωνικό σύλλογο για τον δανεισμό του παίκτη και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχει καλές πιθανότητες για να το καταφέρει. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αποτελέσει και την πρώτη κίνηση του συλλόγου για τον Γενάρη. Aπό τη Λέγκια επιβεβαιώνεται η κρούση των πρασίνων για την απόκτηση του 24χρονου, ωστόσο υπάρχουν και άλλες δυο προτάσεις. Ο παίκτης είναι θετικός στο να παίξει στους «πράσινους» και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις.

Το όνομα του Ούγγρου, έφερε στο... φως ο δημοσιογράφος Αντώνης Οικονομίδης.

Αυτός είναι ο Νάγκι

Ο Ντομινίκ Νάγκι γεννήθηκε στις 8 Μαΐου του 1995 στο Πετς , την 5η μεγαλύτερη πόλη της Ουγγαρίας και από πολύ μικρός εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της τοπικής Πέτσι. Είναι αριστεροπόδαρος, μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ υποστηρίζει και την θέση πίσω από τον επιθετικό, ως δεκάρι. Από το 2013, όποτε και μεταγράφηκε στην Φερεντσβάρος ως ελεύθερος, προτιμάται κυρίως στα αριστερά, ωστόσο την φετινή σεζόν στην Λέγκια Βαρσοβίας αγωνίστηκε πιο πρόσφατα ως δεξιός εξτρέμ. Συνολικά, σε 19 συμμετοχές κατέγραψε ένα γκολ και μία ασίστ. «Θέλω να πάω σε μια ομάδα όπου θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο», τόνισε πριν από λίγες μέρες ο ίδιος και όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον 10 φορές διεθνή με την φανέλα της Ουγγαρίας επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα