ΑΕΚ: Στην Ιταλία γράφουν για Βέρντε και Μαγιόρκα - Λεγανές

ΑΕΚ: Στην Ιταλία γράφουν για Βέρντε και Μαγιόρκα - Λεγανές

Gazzetta team
ΑΕΚ: Στην Ιταλία γράφουν για Βέρντε και Μαγιόρκα - Λεγανές

bet365

Στην πατρίδα του Ντανιέλ Βέρντε γράφουν για τη σεζόν που έχει έως τώρα στην Α.Ε.Κ. και αναφέρουν ότι ισπανικά club ήδη θέλουν τον Ιταλό εξτρέμ κάτι πάντως που δεν προκύπτει...

Δημοσίευμα του calciomercato.com ανοίγει κουβέντα για το μέλλον του Ντανιέλε Βέρντε και βάζει στο κόλπο ομάδες από την Ισπανία όπως η Μαγιόρκα και η Λεγανές. Βέβαια σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας δύσκολα τα δυο συγκεκριμένα ισπανικά club θα έμπαιναν έστω στη διαδικασία να ασχοληθούν με τον Ιταλό μεσοεπιθετικό από τη στιγμή που δεν αναζητούν (αυτή τη στιγμή, πάντα αυτά αλλάζουν) ακραίο για την γραμμή κρούσης τους.

Πιο συγκεκριμένα στο δημοσίευμα τονίζεται: «Το 2020 άρχισε δυνατά για τον Ντανιέλε Βέρντε με γκολ και ασίστ στο τελευταίο παιχνίδι του με την ΑΕΚ. Δυο γκολ σε 15 ματς έχει ο ακραίος επιθετικός που μεγάλωσε στην Ρώμη και ο οποίος θα μπορούσε να φύγει από την Ελλάδα ακόμη και τώρα, νωρίς, στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε. Τον παρακολουθούν Μαγιόρκα και Λεγανές από την Ισπανία αλλά και ομάδες από την Μπουντεσλίγκα. Το επόμενο διάστημα ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή θα συναντηθεί με τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Η σκέψη του είναι για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Σύμφωνα με τον ατζέντη του Βέρντε ο πελάτης του μπορεί να φύγει από την ΑΕΚ»!

Είναι πασιφανές ότι ο εκπρόσωπος του άσου της Ένωσης προτείνει τον ποδοσφαιριστή σε ομάδες και γι' αυτό προκύπτουν και ιταλικά δημοσιεύματα για τον Ντανιέλε Βέρντε και το μέλλον τη στιγμή που δεν έχει προκύψει θέμα παραχώρησής του, ή πώλησής του από την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα