ΑΕΛ: Συμφώνησε με Γκέργκελι

ΑΕΛ: Συμφώνησε με Γκέργκελι

Gazzetta team
ΑΕΛ: Συμφώνησε με Γκέργκελι

bet365

Η ΑΕΛ απέκτησε τον διεθνή Ούγγρο τερματοφύλακα Νάγκι Γκέργκελι για τα επόμενα 2,5 χρόνια και αναμένεται στην Λάρισα για τις υπογραφές.

Η ΑΕΛ έψαχνε για τερματοφύλακα και τον βρήκε στο πρόσωπο του Νάγκι Γκέργκελι. Ο 25χρονος Ούγγρος είναι διεθνής με την εθνική ελπίδων της χώρας του κι έχει αγωνιστεί στις Πάσκι, Βάσας, Νταναουϊβαρος, μετρώντας 118 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την μεταγραφή του Ούγγρου διεθνή τερματοφύλακα Nagy Gergely για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο Nagy Gergely είναι 25 χρονών, έχει ύψος 1,97 και είχε αγωνισθεί στις Ουγγρικές Paski, Vasas, Dunaujvaros έχοντας 118 συμμετοχές και ήταν διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Ουγγαρίας με 11 συμμετοχές.

Ο ποδοσφαιριστής έρχεται αύριο το μεσημέρι στην Λάρισα με πτήση μέσω Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Θεόφιλο Καρασαββίδη για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα