Παναθηναϊκός: Με βασικούς αλλά και νεαρούς η αποστολή για τα Γιάννενα

Παναθηναϊκός: Με βασικούς αλλά και νεαρούς η αποστολή για τα Γιάννενα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Με βασικούς αλλά και νεαρούς η αποστολή για τα Γιάννενα

bet365

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει το πρωί της Τρίτης για τα Γιάννενα, με τον Γιώργο Δώνη να παίρνει στην αποστολή την πλειοψηφία των βασικών του ποδοσφαιριστών και κάποιους νεαρούς. Ξεκουράζει τέσσερις ο Έλληνας τεχνικός.

Νάπολι - Ίντερ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεχάσει άμεσα τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Την Τετάρτη υπάρχει το πρώτο παχινίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Το Τριφύλλι έχει ως μεγάλο στόχο την παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Κάτι που αποτελεί μονόδρομο.

Ο Γιώργος Δώνης μετά την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, ανακοίνωσε την αποστολή που αναχωρεί το πρωί της Τρίτης.

Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Θεοχάρης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης.

Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός για να τους ξεκουράσει, τους: Ινσούα, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Μακέντα.

Από κει και πέρα, πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο ακολούθησαν σήμερα όσοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι «αιωνίων». Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κότσαρης, ενώ ο Βαγιαννίδης έκανε θεραπεία και ο Σέχου παρέμεινε κλινήρης με ίωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα