ΑΕΚ: Ελπίδες ακόμα και για Τρίπολη ο Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Ελπίδες ακόμα και για Τρίπολη ο Ολιβέιρα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ελπίδες ακόμα και για Τρίπολη ο Ολιβέιρα

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αναμένεται από Δευτέρα να επιστρέψει στις προπονήσεις και ίσως προλάβει ακόμα και το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πορτογάλος φορ έχασε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό λόγω της θλάσης που είχε αποκομίσει στο παιχνίδι με τη Λαμία πριν τη διακοπή. Τελευταία, όμως, στο ατομικό που ακολουθούσε στα Σπάτα αισθανόταν καλύτερα, ανέβαζε ρυθμούς και όλα δείχνουν πλέον ότι θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την άλλη Κυριακή.

Μάλιστα, όπως επιβεβαίωσε και ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, ο Ολιβέιρα αναμένεται από Δευτέρα να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και μάλιστα θα βρίσκεται πιθανότατα στην αποστολή για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Ιταλός κόουτς, ο οποίος πρόσθεσε ότι ίσως χρησιμοποιήσει τον Ολιβέιρα για μερικά λεπτά στο ματς της Τρίπολης.

«Πιστεύω πως ο Ολιβέιρα θα είναι έτοιμος. Από αύριο θα μπει στην ομάδα. Ίσως παίξει μερικά λεπτά και την Τετάρτη με τον Αστέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα