Περέιρα στην Abola: «Να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά οι σύλλογοι στην Ελλάδα» (pic)

Περέιρα στην Abola: «Να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά οι σύλλογοι στην Ελλάδα» (pic)

Gazzetta team
Περέιρα στην Abola: «Να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά οι σύλλογοι στην Ελλάδα» (pic)

bet365

Στις δηλώσεις που προκάλεσαν το ξέσπασμα του Πέδρο Μαρτίνς, ο αρχιδιαιτητής του ελληνικού πρωταθλήματος ανέφερε ότι είναι υπερβολική η πίεση προς τους Έλληνες διαιτητές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς με αφορμή και το ματς του Βόλου έκανε το... ξέσπασμά του για διαιτησία, VAR και Μέλο Περέιρα, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε σε πορτογαλική εφημερίδα έκανε λόγο για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους διαιτητές και την πίεση που τους ασκείται από τις ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής:

«Η ατμόσφαιρα ειναι εκρηκτική. Οι άνθρωποι του συμβουλίου της διαιτησίας ειναι ανήσυχοι και δεν νιώθουν άνετα. Η σχέση με τους συλλόγους ειναι προβληματική. Η πίεση προς τους Έλληνες διαιτητές εξακολουθεί να είναι τεράστια. Αυτό το κλίμα δεν βοηθάει καθόλου τους διαιτητές να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο με ηρεμία. Οι σύλλογοι πρέπει να προωθούν το προϊόν και να το προστατεύουν, πρέπει να εφαρμόσουν μέτρα για να επέλθει η ηρεμία και να μη ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια τεράστια διαμάχη μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, των δυο μεγαλύτερων συλλόγων στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα