Μπακάκης: «Ο Καρέρα δίνει βάρος στην πειθαρχία, θέλει να δίνουμε και την ψυχή μας»

Μπακάκης: «Ο Καρέρα δίνει βάρος στην πειθαρχία, θέλει να δίνουμε και την ψυχή μας»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Ο Καρέρα δίνει βάρος στην πειθαρχία, θέλει να δίνουμε και την ψυχή μας»

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για τη φιλοσοφία του Μάσιμο Καρέρα, για τη δουλειά που έγινε στην ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της διακοπής και για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακάκης στη NOVA:

Για τη δουλειά στη διακοπή: «Ήταν μια σημαντική περίοδος για την ομάδα. Δουλέψαμε πάνω σε αρκετά ακόμα που ευελπιστούμε θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ πάντα θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Δουλέψαμε κάποια πράγματα και στην άμυνα, ώστε να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες όμως για αυτό και θέλουμε να εστιάσουμε εκεί».

Για τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα: «Είναι ένα προπονητής που δίνει μεγάλο βάρος στην πειθαρχία. Θέλει όλοι να τρέχουμε στον αγωνιστικό χώρο και να δίνουμε τη ψυχή μας. Δεν θέλει αβίαστα λάθη. Και κάποια ακόμα που αν τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που θα χαροποιεί τον κόσμο μας».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται: «Στη διακοπή δουλέψαμε πολύ τη φυσική κατάσταση. Όλοι μπορούμε να αντέξουμε τα συνεχόμενα παιχνίδια. Υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που μπορούν να δώσουν λύσεις. Σίγουρα είναι απαιτητικός μήνας, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Με τον Μάκη Χάβο, ο Παναιτωλικός έχει δουλέψει πολύ στην τακτική. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας, να νικήσουμε και μετά να κοιτάξουμε το Κύπελλο που είναι ένας από τους στόχους μας».

Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Σίγουρα είναι βασικός μας στόχος το Κύπελλο γιατί έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να το κατακτήσουμε, αλλά την ίδια στιγμή θέλουμε να είμαστε και όσο το δυνατόν πιο κοντά στη κορυφή εν όψει των πλέι οφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα