ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυρες» ευχές στον Έλντερ Λόπες (pic)

ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυρες» ευχές στον Έλντερ Λόπες (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυρες» ευχές στον Έλντερ Λόπες (pic)

bet365

Τα 29 του χρόνια συμπληρώνει σήμερα ο Ισπανός μπακ της ΑΕΚ και η ΠΑΕ του ευχήθηκε μέσα από τον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Build A Bet στο Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Από το 2017 που βρίσκεται στην ομάδα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 52 παιχνίδια και έχει συμμετοχή σε 7 γκολ (2 τέρματα - 5 ασσίστ).

Το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ λήγει το 2022.

Ο Έλντερ Λόπες αποτελεί σημαντικό κομμάτι του παζλ της ΑΕΚ και, παρόλο που έχασε σχεδόν όλη την περυσινή σεζόν λόγω τραυματισμού (Σεπτέμβριο 2018 με Μάρτιο 2019), φέτος έχει ήδη 12 ματς στο ενεργητικό του.

O Ισπανός γιορτάζει σήμερα τα 31α γενέθλιά του και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ του ευχήθηκε μέσω των Social Media της:

Τα 31 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Ελντερ Λόπες! Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 από την ισπανική Λας Πάλμας και αποτέλεσε ενεργό μέλος της ομάδας, που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2018. Εχει φορέσει 52 φορές την κιτρινόμαυρη φανέλα Ελλάδα και Ευρώπη και έχει πετύχει δύο γκολ. Θερμές ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για προσωπική ευτυχία και νέες επαγγελματικές επιτυχίες. #aekfc #yellowishes #aekfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα