ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς τον Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς τον Φερέιρα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς τον Φερέιρα

bet365

O Αμπέλ Φερέιρα, λόγω προβλήματος με τις πτήσεις από την Πορτογαλία προς την Ελλάδα, δεν έδωσε το παρόν στην προπόνηση, η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του βοηθού του, Βίτορ Καστανέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στις πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη και δεν πρόλαβε να είναι συνεπής στο ραντεβού του με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων.

Οι διακοπές ολοκληρώθηκαν για το αγωνιστικό τμήμα του «Δικεφάλου», το οποίο επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής στις προπονήσεις.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Το πρόγραμμα διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας και είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης, μετά την επιστροφή από την άδεια. Οι παίκτες μετά το ζέσταμα έπαιξαν rondo, παιχνίδι κατοχής και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό.

Εκτός έμειναν οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά που έκαναν θεραπείες και συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας και αποκατάστασης τους, όπως και ο Φερνάντο Βαρέλα που έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ στο γήπεδο δούλεψε ο Πόντους Βέρνμπλουμ .

O Αμπέλ Φερέιρα λόγω προβλήματος με τις πτήσεις δεν έδωσε το παρόν στην προπόνηση, η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του Βίτορ Καστανέιρα.

Τη Δευτέρα (30.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα