Μουνιέ: Αξονα, αλλά και άκρα...

Γιώργος Ντυμένος
Μουνιέ: Αξονα, αλλά και άκρα...

bet365

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός προσθέτει ποιότητα στον Παναιτωλικό και μπορεί να προσφέρει λύσεις σε πολλές θέσεις
Κάτοικος Αγρινίου έχει γίνει πλέον ο Αντονι Μουνιέ, σε μία κίνηση-απόδειξη πως στον Παναιτωλικό θέλουν να κάνουν τα πάντα ώστε να αλλάξουν οι συσχετισμοί και να ανατρέψουν τα δεδομένα.
Η προσθήκη του Γάλλου μεσοεπιθετικού ελέω της αδιαμφισβήτητης ποιότητάς του και της «δίψας» που δείχνει για μπάλα, αποτυπώνουν ανάγλυφα πως μπροστά μας διαμορφώνεται ένα... άκρως ενδιαφέρον μείγμα, αλλά ας περάσουμε και στην ουσία. Που μπορεί να δούμε τον 32χρονο με την «κυανοκίτρινη» φανέλα;
Παρότι και ακραίος, η θέση που επί χάρτου λογίζεται είναι στο «10», πίσω από τον φορ και μπροστά από τα «6αρο-8αρια». Σε ελεύθερο ρόλο. Ετσι με εκείνον αυτόματα «απελευθερώνονται» οι εξτρέμ και η ομάδα αποκτά παίκτη που οργανώνει. Εκείνο που έλειψε, ως τώρα, από τα «καναρίνια» είναι το κάθετο παιχνίδι και δεν είναι τυχαίο πως η νίκη επί του ΟΦΗ κρίθηκε, σε μεγάλο βαθμό, με την μετατόπιση του Ντίαζ στον άξονα και πίσω από τον Μπαϊροβιτς.
Την ίδια στιγμή η ποιότητά του... επιτρέπει α) στους εξτρέμ να μην γυρίζουν πίσω να πάρουν την μπάλα όπως πολλές φορές έχουμε δει με τον Αριγίμπι και β) αυτό που αναφέραμε παραπάνω. Επειδή παίζει με ανάλογη ευκολία στον «ασβέστη», πλέον μπορούν να υπάρξουν εσωτερικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα, μεταξύ εκείνου και των άλλων μεσοεπιθετικών. Ας μην ξεχνάμε πως τόσο ο Ντουάρτε, όσο και ο Αλβαρες που αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα, είναι σε θέση να περάσουν στο «10». Η εναλλαγή θέσεων μεταξύ της τριάδας των μεσοεπιθετικών είναι κάτι σύνηθες και τα «καναρίνια» αποκτούν λύσεις.
Ετσι πάμε με γνώμονα πως θα ξεκινά στον άξονα, αλλά δεν είναι... δεσμευτικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα