Ολυμπιακός: Προχωράει σε μηνύσεις σε διαιτητές και θα ζητήσει επανάληψη του αγώνα!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Προχωράει σε μηνύσεις σε διαιτητές και θα ζητήσει επανάληψη του αγώνα!

bet365

Από την πλευρά του Ολυμπιακού γνωστοποιήθηκαν οι προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας να καταθέσουν την Δευτέρα μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές του ματς στον Βόλο και όσους τους περιβάλλουν! Η πειραϊκή ΠΑΕ θα ζητήσει επανάληψη του αγώνα στον Βόλο!
H αγανάκτηση στους κύκλους του Ολυμπιακού έχει ξεχειλίσει και την Δευτέρα θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές και όπως αναφέρεται σχετικά από τους Πειραιώτες «σε όλη την εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει».
Επίσης θα ζητηθεί η επανάληψη του αγώνα Βόλος - Ολυμπιακός λόγω της «ξεκάθαρα σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματος του», όπως τονίζεται σχετικά στο Λιμάνι. Τέλος εάν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης από τον Ολυμπιακό δεν θα συνεχίσουν να νομιμοποιούν αυτήν την φαρσοκωμωδία από την ομάδα, όπως την σχολιάζουν σχετικά την φετινή Λίγκα.
Αναλυτικά όσα διαρρέονται από τους κύκλους των Πειραιωτών: «H αγανάκτηση στους κύκλους του Ολυμπιακού έχει ξεχειλίσει και αύριο (σ.σ. Δευτέρα) θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές και σε όλη την εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει. Επίσης θα ζητηθεί η επανάληψη του αγώνα λόγω της ξεκάθαρα σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματος του. Τέλος αν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης, δεν θα συνεχίσουν να νομιμοποιούν αυτή την φαρσοκωμωδία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα