Κινδυνεύει με 3 αγωνιστικές ο Πασαλίδης, μετά την έφεση του Σιμιτζόγλου

Gazzetta team
Κινδυνεύει με 3 αγωνιστικές ο Πασαλίδης, μετά την έφεση του Σιμιτζόγλου

bet365

Με ποινή μεγαλύτερη ή ίση των τριών αγωνιστικών κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο αμυτνικός του Αστέρα Τρίπολης, μετά την έφεση που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στην αρχική απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της Super League.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το πρωτοβάθμιο όργανο της Super League αποφάσισε να επιβάλει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη για το μαρκάρισμά του πάνω στον Γκιγιέρμε, στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμοτζόγλου, άσκησε έφεση σε αυτήν την απόφαση κι έτσι ο Έλληνας αμυντικός κινδυνεύει με ποινή μεγαλύτερη ή ίση των τριών αγωνιστικών.

Σημειώνεται, ότι ο Πασαλίδης είχε μείνει εκτός της προχθεσινής αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ εκτείοντας την ποινή του, ωστόσο πλέον αναμένεται να υποχρεωθεί και σε επιπλέον αποχή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε έφεση κατά της υπ΄αριθ.275/17.12.2019 αποφάσεως της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Τριαντάφυλλου Πασαλίδη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα