Κοσάνοβιτς στο Gazzetta: «Ο Ολυμπιακός πήρε ένα μεγάλο ταλέντο... κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα»! (vids)

Κοσάνοβιτς στο Gazzetta: «Ο Ολυμπιακός πήρε ένα μεγάλο ταλέντο... κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα»! (vids)

Κοσάνοβιτς στο Gazzetta: «Ο Ολυμπιακός πήρε ένα μεγάλο ταλέντο... κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα»! (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr μίλησε με τον τεχνικό του Νίκολα Τσούμιτς στη Ραντνίσκι, τον Μίλοραντ Κοσάνοβιτς, ο οποίος ανέφερε τα δυνατά του σημεία & έκανε σύγκριση με τον Κόστιτς και τον Ραντζέλοβιτς. Τι είπε για το ενδιαφέρον του Ερ. Αστέρα.

O 68χρονος Σέρβος προπονητής είπε αρχικά στο Gazzetta.gr για τον Τσούμιτς πως «είναι ένας δεξιοπόδαρος παίκτης και μία εξαιρετική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Προσωπικά νιώθουμε δικαιωμένοι για μία τόσο μεγάλη και σημαντική μεταγραφή».

Στην συνέχεια ο Μίλοραντ Κοσάνοβιτς σχολίασε ότι «είχε ένα μεγάλο όνειρο να παίξει σε μία τέτοια μεγάλη ομάδα. Έγινε λοιπόν πράξη και παράλληλα ο Ολυμπιακός πήρε ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα της Σερβίας. Δεν έχουμε πολλούς παίκτες στην Εθνική στην ηλικία του αυτήν την στιγμή. Είναι εξτρέμ αλλά του αρέσει να παίζει και ως επιθετικός».

Από εκεί και πέρα ο Κοσάνοβιτς είχε και άλλα σημαντικά θέματα να πει όπως για:

Την εξέλιξή του και σε ποιον παίκτη μοιάζει: Είμαι σίγουρος πως μπορεί να παίξει και στην Εθνική ανδρών. Πως θα τα καταφέρει και ότι θα αρπάξει την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό. Μοιάζει πιο πολύ στον Κόστιτς της Αϊντραχτ αν και έχει περισσότερες επιθετικές αρετές.

Τον Ραντζέλοβιτς: Θα έλεγα πως είναι μάλλον το ίδιο γρήγοροι. Ο Τσούμιτς είναι πιο γρήγορος με την μπάλα στα πόδια. Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός και διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός πρέπει να του δώσει το καλοκαίρι μία ευκαιρία για την πρώτη ομάδα.

Τον Ερ. Αστέρα: Ο Ερ. Αστέρας τον ήθελε αρκετά. Ξέρω πως πίεσε να τον αποκτήσει & προσπάθησε πολύ αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε πως τον θέλει πάρα πολύ και τον έκανε δικό του... κερδίζοντας τον Ερ. Αστέρα. Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα. Να παίξει με τα ερυθρόλευκα.

Το ότι θα μείνει δανεικός: Είναι καλό και για εμάς και για τον Ολυμπιακό ότι θα πάρει και άλλα ματς. Το ίδιο είχε γίνει με τον Ραντζέλοβιτς και τα αποτελέσματα φάνηκαν.

- Ο 21χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει φέτος 16 ματς με 4 γκολ και 1 ασίστ στη Ραντνίτσκι. Δείτε πιο κάτω δύο βίντεό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα