Μπουχαλάκης: «Μας βγήκε από την αρχή το παιχνίδι, το μυαλό μας στον Γκιγέρμε»

Μπουχαλάκης: «Μας βγήκε από την αρχή το παιχνίδι, το μυαλό μας στον Γκιγέρμε»

Gazzetta team
Μπουχαλάκης: «Μας βγήκε από την αρχή το παιχνίδι, το μυαλό μας στον Γκιγέρμε»

bet365

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης στάθηκε στο ξεκίνημα των ερυθρόλευκων στην Τρίπολη και πρόσθεσε ότι το μυαλό όλων είναι στον Γκιγέρμε που τραυματίστηκε.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Μπουχαλάκης:

«Νομίζω πως το παιχνίδι μας βγήκε από την πρώτη επίθεση. Ηρθε και το 2-0 και έγινε ακόμα πιο εύκολο. Ήρθε και η αποβολή με ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα και το μυαλό μας είναι σ αυτόν και να μην είναι κάτι σοβαρό».

Για το αν μίλησε με τον Γκιγέρμε: «Ναι μιλήσαμε, πονάει πολύ, γενικά δεν είναι καλά, όλοι είμαστε δίπλα του».

Για το αν ο Μασούρας έψαχνε το γκολ: «Το έψαχνε καιρό το γκολ, φέτος δεν είχε καταφέρει να έχει την ευστοχία που είχε πέρσι, τώρα που έφυγε αυτό το βάρος θα έρθουν ακόμα καλύτερα γι αυτόν».

Για το 3/3 του Ολυμπιακού: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε και την ερχόμενη Τετάρτη να συνεχίσουμε έτσι και με την ΑΕΛ».

Για το σουτ στο δοκάρι: «Ατυχία, αλλά πρέπει να μπει, αυτό δεν θα το θυμάται κανείς... Πλάκα κάνω, θα μπει σίγουρα κάποια στιγμή».

Για την φάση του γκολ του Μασούρα που ήταν οφσάιντ: «Ή εγώ άργησα ή ο Γιώργος πήγε πολύ γρήγορα... (γέλια)».

Για το ότι και οι τρεις στη μεσαία γραμμή έχουν τη δυνατότητα να πασάρουν και να βοηθούν στην ανάπτυξη: «Είναι πολύ καλό αυτό και μακάρι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε έτσι, να βοηθάμε όλοι στον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα και αυτό που ζητά ο προπονητής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα