ΠΑΟΚ: Τακτική σε διπλό ταμπλό

ΠΑΟΚ: Τακτική σε διπλό ταμπλό

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τακτική σε διπλό ταμπλό

bet365

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και την Πέμπτη (12/12) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (15/12) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην των Ζαμπά και Βέρνμπλουμ, οι μόνοι στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η Πέμπτη (12.12) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία, με τον Αμπέλ Φερέιρα να αναλαμβάνει δράση και να δείχνει στους ποδοσφαιριστές του τι θέλει από αυτούς στο γήπεδο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στο κομμάτι της αμυντικής τακτικής, αλλά και στον τομέα της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Η προπόνηση ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα, κορόιδο, ενώ στο φινάλε οι παίκτες έπαιξαν και δίτερμα.

Οι Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και είναι οι μόνοι παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Αμπέλ Φερέιρα ενόψει Παναιτωλικού.

Την Παρασκευή (13.12) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα