Ολιβέιρα: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή»

Ολιβέιρα: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή»

Gazzetta team
Ολιβέιρα: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή»

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στη νίκη επί του Πανιωνίου και ο Πορτογάλος φορ μίλησε στην πατρίδα του για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ελλάδα, την εθνική Πορτογαλίας αλλά και τον Φερνάντο Σάντος.

Ίντερ - Μπαρτσελόνα με προσφορά* ημέρας & Novi Specials (21+)

Για άλλο ένα ματς ο Νέλσον Ολιβέιρα έδειξε την τεράστια κλάση του και κόντρα στον Πανιώνιο σημείωσε χατ τρικ. Ο Πορτογάλος στράικερ μίλησε στην πατρίδα του και την «A BOLA». για την απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ, το όνειρο της εθνικής αλλά και τον Φερνάντο Σάντος.

«Ποτέ δεν σταμάτησα να σκέφτομαι την εθνική Πορτογαλίας. H φιλοδοξία ήταν πάντα σύντροφος μου κι εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα επιστρέψω στην εθνική. Με τον Φερνάντο Σάντος έχω κληθεί δυο φορές στην προεπιλογή, και αυτό μου δίνει δύναμη και ελπίδα για την συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο άσος της Ένωσης για να προσθέσει:

«Υπάρχει κάτι που ξέρω καλά. Μόνο αν είμαι πολύ καλός στην ομάδα μου θα έχω αυτή την δυνατότητα (κλήση στην εθνική). Και σε αυτό το πλαίσιο η απόφαση μου να έρθω στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ ίσως ήταν η καλύτερη δυνατή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα