Μαουρίσιο: «Θέλουμε και μπορούμε ξανά το νταμπλ»!

Μαουρίσιο: «Θέλουμε και μπορούμε ξανά το νταμπλ»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Μαουρίσιο: «Θέλουμε και μπορούμε ξανά το νταμπλ»!

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ επέστρεψε μετά από την πολύμηνη απουσία του και δηλώνει, σε ΜΜΕ της πατρίδας του, αισιόδοξος για τη φετινή πορεία των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο αγώνας με την Ξάνθη είχε πολλούς πρωταγωνιστές, αρκετά γεγονότα και σημαδεύτηκε από πρώτο 90λεπτο του Χοσέ Μαουρίσιο σε αγώνα πρωταθλήματος, μετά τον περασμένο Μάρτιο όταν και τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

«Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη γιατί θα μας διατηρούσε στην κορυφή της βαθμολογίας. Καταφέραμε να κερδίσουμε σκοράροντας δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με την Ξάνθη. Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί εκτός από τη νίκη, κατάφερα να επιστρέψω και στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, μετά τον τραυματισμό μου. Πάλεψα πολύ για την επιστροφή μου και είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να βγάλω όλο το 90λεπτο», σχολίασε ο Βραζιλιάνος μέσος και αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος και η ομάδα του.

«Την περσινή σεζόν γράψαμε τα ονόματά μας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και φέτος θέλουμε να επαναλάβουμε το κατόρθωμά μας κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το νταμπλ. Είναι κάτι που δεν το έχει επιτύχει ξανά ο σύλλογος και θα είναι κάτι εκπληκτικό. Το ηθικό μας είναι το ίδιο με πέρσι και έχουμε μεγάλη σιγουριά για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου της Super League», υποστήριξε ο Μαουρίσιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα