Βόλος: Προσήλωση για Πανιώνιο και κουβέντα για τα μεταγραφικά

Βόλος: Προσήλωση για Πανιώνιο και κουβέντα για τα μεταγραφικά

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Προσήλωση για Πανιώνιο και κουβέντα για τα μεταγραφικά

bet365

Στον Βόλο μετά τον βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό επικεντρώνονται στο πολύ σημαντικό ματς που ακολουθεί με τον Πανιώνιο, ενώ σύντομα θα γίνει κουβέντα και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Βόλος πήρε τον ένα βαθμό στην ισοπαλία (1-1) με τον Παναθηναϊκό και παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από την ουρά. Ο Χουάν Φεράντο, όπως δήλωσε και μετά το παιχνίδι, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ήθελε να τους δει περισσότερο ανταγωνιστικούς. Το σημαντικό πάντως για τον Βόλο ήταν το γεγονός ότι ηττήθηκαν την αγωνιστική που μας πέρασε τόσο ο Πανιώνιος, όσο και ο Παναιτωλικός, με συνέπεια να διατηρηθεί η απόσταση ασφαλείας που υπάρχει από την ουρά.

Πλέον στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στο εντός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή. Ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι καθώς ο Βόλος με τρίποντο θα καταφέρει να πάρει κι άλλον βαθμολογικό «αέρα» και θα αισθάνεται ακόμα πιο άνετα.

Ο Φεράντο, λοιπόν, θα απαιτήσει απόλυτη προσήλωση από τους παίκτες του γι' αυτό το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Άλλωστε ακολουθούν και δύο δύσκολα ματς. Αρχικά εκτός έδρας με τον Άρη και στη συνέχεια εντός με τον Ολυμπιακό. Συνεπώς το τρίποντο απέναντι στους κυανέρυθρους κρίνεται ακόμα πιο επιτακτικό.

Πέρα από τα αγωνιστικά για το ματς με τον Πανιώνιο, σύντομα αναμένεται να γίνει και μια πρώτη κουβέντα στην ομάδα του Βόλου για τα μεταγραφικά ενόψει Ιανουαρίου. Οι Βολιώτες θα επιθυμούσαν την απόκτηση ενός αμυντικού, ενός μέσου, ενός εξτρέμ και ενός επιθετικού, με την αγορά της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής να συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες.

Ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Βόλος παίρνει κυρίως βοήθειες από τους Χοακίν Τόρες και Χουάν Μουνίθ που έχουν σκοράρει μαζί τα 9 από τα 14 γκολ στη φετινή Super League και σίγουρα στην ομάδα περιμένουν να μπουν στην εξίσωση με μεγαλύτερη συνεισφορά παίκτες όπως ο Γέντρισεκ και ο Μάντζης, οι οποίοι βέβαια απουσίαζαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα