ΑΕΚ: Μόνο ο Κλωναρίδης εκτός στην πρώτη προπόνηση του Καρέρα

ΑΕΚ: Μόνο ο Κλωναρίδης εκτός στην πρώτη προπόνηση του Καρέρα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Μόνο ο Κλωναρίδης εκτός στην πρώτη προπόνηση του Καρέρα

bet365

Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα έλαβε χώρα τη Δευτέρα στα Σπάτα με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, η πρώτη υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Μάσιμο Καρέρα και του προπονητικού του επιτελείου.

Βοηθός του Ιταλού τεχνικού θα είναι ο Τζιανλούκα Κολονέλο, γυμναστές ο Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο και ο Κώστας Παρούσης, ενώ παραμένουν στο προπονητικό επιτελείο ο Νίκος Παναγιωτάρας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και ο γυμναστής αγωνιστικής επανένταξης Βαγγέλης Κουτσογιάννης.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν έλαβε μέρος ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί σε δύο γκρουπ, στις 10.00 και στις 11.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα