Παναθηναϊκός: Από εποχής Φάμπρι χωρίς σερί νικών!

Παναθηναϊκός: Από εποχής Φάμπρι χωρίς σερί νικών!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Από εποχής Φάμπρι χωρίς σερί νικών!

bet365

Η χθεσινή αναμέτρηση στον Βόλο ήταν η τελευταία ευκαιριά των «πρασίνων» να κάνουν δύο σερί νίκες στον πρώτο γύρο. Δεν τα κατάφεραν και «έσπασαν» ρεκόρ που είχαν προ 6ετίας.

Τότε, με τον Φάμπρι στην τεχνική του ηγεσία ο Παναθηναϊκός είχε κάνει άσχημο πρώτο μισό στη σεζόν 2012/13. Κάτι, που του κόστισε και στη συνέχεια καθώς στο τέλος τερμάτισε στην 6η θέση με 40 βαθμούς μετά από 30 αγωνιστικές.

Κοινή συνισταμένη του τότε με το τώρα, είναι η αδυναμία να χτίσουν οι «πράσινοι» σερί νικών.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν κατόρθωσε να κάνει δύο νίκες στην σειρά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, κάτι που ούτε η τότε σύνθεση του «τριφυλλιού» το είχε καταφέρει.

Για να το καταφέρει το 2013 χρειάστηκε να απομακρυνθεί ο Φάμπρι και να αναλάβει ο Βονόρτας για να έρθει η 23η αγωνιστική που η νίκη επί του ΟΦΗ με 3-1 θα σηματοδοτούσε την έναρξη του σερί με κατόπιν τρίποντα επί της ΑΕΚ (2-0) και της Κέρκυρας (1-0).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα