Ντεντάκης: «Πολύ θετικό που βγάλαμε αντίδραση με τέτοιο αντίπαλο»

Gazzetta team
Ντεντάκης: «Πολύ θετικό που βγάλαμε αντίδραση με τέτοιο αντίπαλο»

bet365

Στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στάθηκε ο αμυντικός του Βόλου, Αντώνης Ντεντάκης.

Αναλυτικά ο Ντεντάκης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός μας αιφνιδίασε, αλλά μετά το 20λεπτο ισορροπήσαμε το παιχνίδι και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πρέπει να συνυπολογίσουμε τις απώλειες που είχαμε σήμερα, με τους δύο επιθετικούς. Ο Χουάν Μουνίθ κάλυψε τη θέση πολύ καλά. Ισορροπήσαμε, ήρθε και για εμάς το γκολ και γενικά κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο.

Ήμασταν πολύ πιεσμένοι πριν το παιχνίδι και θέλαμε θετικό αποτέλεσμα, βαθμό ή βαθμούς. Δεν είχαμε άλλη επιλογή μετά το 0-1, έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση. Είναι πολύ θετικό όταν βγάζεις αντίδραση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, για τον οποίο θεωρώ ότι η βαθμολογική του θέση τον αδικεί. Το αποτέλεσμα μας δίνει ψυχολογία και δύναμη να συνεχίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα