ΑΕΚ: Πήγε στα Σπάτα ο Καρέρα μαζί με τον Ίβιτς

ΑΕΚ: Πήγε στα Σπάτα ο Καρέρα μαζί με τον Ίβιτς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πήγε στα Σπάτα ο Καρέρα μαζί με τον Ίβιτς

bet365

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα μαζί με τον Ίλια Ίβιτς και ρύθμισαν τα πάντα ενόψει της αυριανής πρώτης προπόνησης.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Καρέρα έβαλε την υπογραφή του ως το 2021 και ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ. Και από αύριο ο Ιταλός κόουτς σηκώνει... μανίκια καθώς στις 11 το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση και θα γνωρίσει τους παίκτες των κιτρινόμαυρων.

Εκτός από τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Καρέρα επισκέφτηκε την Κυριακή και το προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ίβιτς. Εκεί ήταν και ο Βασίλης Δημητριάδης, με τον Καρέρα να μένει ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του.

Καρέρα και Ίβιτς άλλωστε από το πρωί της Κυριακής είναι μαζί και έχουν ρυθμίσει όλα τα θέματα ενόψει της αυριανής πρώτης προπόνησης του Ιταλού τεχνικού στα Σπάτα.

Να θυμίσουμε πως στο πλευρό του Καρέρα, όπως γνωστοποίησε και η ΑΕΚ, θα βρίσκονται ο Τζιανλούκα Κολονέλο ως πρώτος βοηθός και ο Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο ως προπονητής φυσικής κατάστασης. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο δεύτερος αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους γυμναστές στην Ιταλία και ο Καρέρα σε αυτόν οφείλει που έπαιξε ποδόσφαιρο μέχρι τα 44 του χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα