Ο ΠΑΟΚ σπάει τα ρεκόρ και στα… δοκάρια!

Ο ΠΑΟΚ σπάει τα ρεκόρ και στα… δοκάρια!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ σπάει τα ρεκόρ και στα… δοκάρια!

bet365

Τέσσερα δοκάρια σ’ ένα 90λεπτο δεν είναι και το πιο συνηθισμένο γεγονός σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Για τον ΠΑΟΚ συμβαίνει πρώτη φορά, ωστόσο φέτος οι Πρωταθλητές σπάνε τα ρεκόρ και στα… δοκάρια!

Η διαφορά του περσινού και του φετινού ΠΑΟΚ είναι ότι σ’ έναν οποιοδήποτε αγώνα από τα τέσσερα δοκάρια που είχε το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στην Ξάνθη, αν όχι όλα, κάποια θα είχαν γίνει γκολ. Μπορεί και όλα να κατέληγαν στα δίχτυα, φέτος, όμως, όχι… Όλα σταμάτησαν στα δοκάρια της αντίπαλης ομάδας!

Το ποδόσφαιρο άλλωστε, είναι ωραίο, πολλές φορές και άδικο. Πρώτο σουτ ο Δημήτρης Πέλκας, η μπάλα στο δοκάρι. Δεύτερο σουτ ο Πέλκας, η μπάλα πάλι στο δοκάρι! Δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσει, χαμένο τετ α τετ, σε μια εμφάνιση πάρα πολύ καλή που όμως δεν συνοδεύτηκε με κάποιο γκολ.

Μπαίνει η αλλαγή του στο γήπεδο (Μπίσεσβαρ) και σε μισή ώρα καταγράφει ένα γκολ και μια ασίστ!

Με τα τέσσερα δοκάρια που «σημάδεψαν» οι «ασπρόμαυροι» κόντρα στην Ξάνθη έφτασαν τα εννέα στο πρωτάθλημα. Ξεπέρασε ΟΦΗ και Άρη που έχουν από οκτώ δοκάρια. Ένας αμυντικός, ο Χοσέ Κρέσπο, έφτασε να έχει δει τρεις προσπάθειες του να έχουν καταλήξει στο δοκάρι...

Ο ΠΑΟΚ σπάει τα ρεκόρ και στα… δοκάρια, όπως συμβαίνει με το μοναδικό επίτευγμα του, όπως έγραψε από χτες το gazzetta.gr, να γίνει η πρώτη ομάδα στην 60χρονη ιστορία της Α’ Εθνικής που δεν θα έχει χάσει σε τρεις διαδοχικούς γύρους. Δύο πέρσι και έναν φέτος.

Ο «Δικέφαλος» συμπλήρωσε 48 παιχνίδια χωρίς ήττα και όλα με γκολ, αλλά και 25 εντός έδρας αήττητος (22-3-0) επίσης όλα με γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα