Αρωνιάδης: «Το PAOKTV και γραμμή έχει και VAR και τις αφίξεις καλύπτει...» (pic)

Αρωνιάδης: «Το PAOKTV και γραμμή έχει και VAR και τις αφίξεις καλύπτει...» (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Αρωνιάδης: «Το PAOKTV και γραμμή έχει και VAR και τις αφίξεις καλύπτει...» (pic)

bet365

Ο διευθυντής New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, σχολίασε την εικόνα και τη βοήθεια που παρείχε η μετάδοση του PAOK TV ως προς τη χρήση του VAR.

Πολύ θόρυβο είχαν δημιουργήσει το προηγούμενο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα και δηλώσεις παραγόντων αναφορικά με τη λειτουργία του PAOK TV.

Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τραβήξει το δικό του μοναχικό δρόμο στο κομμάτι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ήταν ξεκάθαρο ότι κάποιοι θα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα.

Όμως, σήμερα στην Τούμπα τα πάντα δούλεψαν στην εντέλεια. Και τα πλάνα στις τρεις φάσεις όπου έγινε χρήση VAR και σ’ αυτή του πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ σε χέρι του Καρασαλίδη ήταν κανονικά ως οφείλαν να είναι, ενώ και οι αφίξεις των δύο αποστολών καλύφθηκαν χωρίς προβλήματα.

Κι όλα αυτά τα σχολίασε μέσω ανάρτησής του στο Instagram, o διευθυντής Νέων Μέσων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Παναγιώτης Αρωνιάδης.

«To PAOKTV τελικά και γραμμή έχει και VAR που λειτουργεί από όλες τις κάμερες και τις αφίξεις των ομάδων καλύπτει...», ανέφερε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα