Ξάνθη: Η αποστολή για Τούμπα

Gazzetta team
Ξάνθη: Η αποστολή για Τούμπα

bet365

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τους Γιώργο Κόλτση και Τάσο Σιδερίδη να ανακοινώνουν την αποστολή.

Το δίδυμο των Κόλτση και Σιδερίδη θα κοουτσάρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι την Ξάνθη στο σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18:00), πριν την έλευση του νέου προπονητή που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Γιώργος Παράσχος.

Οι μακροχρόνια απόντες Μπαξεβανίδης και Φοσέ δεν υπολογίζονται, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Μουλέν, Μαλεζάς και Φασίδης.

Στην αποστολή των Ακριτών βρίσκονται οι: Άμπαντ, Μπέντο, Καρασαλίδης, Σόσα, Λισγάρας, Λεωντσάκος, Ντίρεσταμ, Θυμιάνης, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Εντουάρντο, Ντε Λούκας, Πολέττο, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Τερκί, Στάρτζεον, Ρενέλα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα