Ζίβκοβιτς: «Εμείς μιλάμε μόνο μέσα στο γήπεδο» (vid)

Ζίβκοβιτς: «Εμείς μιλάμε μόνο μέσα στο γήπεδο» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ζίβκοβιτς: «Εμείς μιλάμε μόνο μέσα στο γήπεδο» (vid)

bet365

Ο Σέρβος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στην κάμερα του PAOK TV και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν εκτός των γραμμών πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς στάθηκε στα όσα συνέβησαν πριν από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής εξηγώντας ότι οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να μιλάνε μόνο μέσα στο γήπεδο.

Πιο αναλυτικά:

Για το πρώτο του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε, αλλά στο φινάλε πήγαμε εκεί και δεν χάσαμε, και είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Δεν μου έκαναν καλή εντύπωση όσα έγιναν πριν το παιχνίδι, αλλά γενικά η ατμόσφαιρα του γηπέδου μου άρεσε. Μ’ αρέσει να παίζω μπροστά σε πολλούς φιλάθλους και μεγάλη πίεση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Για την δήλωση του Κρέσπο ότι φοβούνται τον ΠΑΟΚ μετά τα όσα συνέβησαν εκτός γηπέδου: «Συμφωνώ μαζί του, γιατί όπως λέει και το ρητό, το σκυλί που γαβγίζει φοβάται περισσότερο αυτό που είναι ήσυχο, γιατί είναι πιο επικίνδυνο. Έτσι και εμείς, παίκτες, προπονητής, επιτελείο, κόσμος, μιλάμε μόνο μέσα στο γήπεδο, εκτός από αυτό δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται, μέσα σε αυτό δείχνουμε τη δύναμή μας!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα